ZselenszkyZselenszky Tamás

Kérés, kérdés, közlés

Webáruházzal kapcsolatos kérdések, levél írása, "kérdezz-felelek" beszélgetés indítása itt:

E-mail: info@zselenszky.hu

Elindult Zselenszky Patreon oldala!

Kérjük, légy a mecénása, patrónusa! Ha segítesz, lesz hol laknia, lesz mit ennie :) és további könyveket, dalokat tud még írni! https://www.patreon.com/zselenszky

Irány a Patreon »

-------------------

JÓ FEJ VAGY? HÁROM PERCET KÉRÜNK!

KERESED, HOGYAN TEHETSZ JÓT KÖNNYEDÉN? Ha úgy érzed, adott, ad Neked és szeretteidnek valamit a munkássága, esetleg szeretnéd, hogy a jövőben biztosan legyenek további dalok, versek, írások, hangos könyvek, amiket Ő alkot, kérünk, járulj hozzá adományoddal a mindennapjai megkönnyítéséhez! Ha bármikor is úgy érezted, hogy segített Neked a saját életed mozzanatainak, helyzeteinek megoldásában mindaz, amit mondott, énekelt, szavalt, károgott, morgott, ordított, zenélt, rögzített, a világ elé kitett, légy szíves biztasd Őt hozzájárulásoddal!

A világon egyre elterjedtebb dolog; miért pont a személyes favoritunkat hagynánk lógva! "Fogadj örökbe" egy Zselenszkyt! Tölts a "tankba üzemanyagot"! Az alkotás motorja ugyan nem pénzzel működik, hanem lélekkel, de lakni is, enni is kell valamiből, és húrkészletre, próbaterem-díjra, felvételek készítésére is elkérik Tamástól amije van. A 2020-AS KARANTÉNIDŐSZAK HATALMAS KERESETKIESÉSSEL, ÉS NEHÉZSÉGEKKEL SÚJTOTT RÁ, ÉS CSALÁDJÁRA.

Leginkább azzal támogathatod, ha találkozol Vele a koncertjein, ha meghallgatod, elolvasod a műveit, ha szervező vagy, és megrendeled a fellépését, ha újságíró vagy, és írsz róla, hírét viszed.

Aki a legközvetlenebbül segítene, drukkoljon Tamásnak ezen a számlaszámon keresztül!
Magnet Bank 16200010-10062966 Török-Zselenszky Tamás
IBAN: HU55162000101006296600000000
BIC: HBWEHUHB

Üzenhettek is, és feltüntethetitek, ki adományozott. A bank sms-ben értesíti Őt a feladó adatairól. Minden fillér nagy segítség a missziójában.
Jó szívvel áldjuk mindazokat, akik bármilyen felsorolt módon szívet nyújtanak! Mivel a mester soha nem áll egyik politikai oldalra sem, csak ránk, meg a lottó ötösre számíthat.

Cserébe:

  • További művek, szerzemények várhatóak nagyobb gyakorisággal.
  • A 20000 HUF felett adományozók CD-t kapnak, ha feltüntetik az utaláskor a postacímüket.
  • Az évben a legtöbbet adományozó részére egy ajándékcsomagot állítunk össze, amelyet mindig az esedékes év karácsonya előtt adunk át.
  • Kérésre anonimitást biztosítunk.

Neki pedig:

  • Lesz hol laknia, lesz mit ennie, nem kell paráznia havonta.
  • Fellélegezhet, és gond nélkül koncentrálhat az alkotásra.

Hála. Hála. Hála.

Fellépés rendelés

Szervezők, magánszemélyek bökjenek a „Megvitatjuk” feliratú gombunkra, ha meg kívánják hívni Tamás valamelyik produkcióját a vendéglátó-egységükbe, bulijukra, rendezvényükre!

Így cserélhetünk a számlához adatokat, és megegyezhetünk a részletekben.

Meghívható műsorok:
- Zselenszky Est - kétszer másfél óra a felénél szünettel. Egy gitár, egy ének. A legkeresettebb felállás. Bejáratott, és szeretett, bensőséges hangulatú alkalmak ezek. Egyszemélyes jellege ellenére nagyon nagyot tud szólni, nagy helyeken is hat.
- 'Lensky Mob - soproni grunge zenekar, melynek egyelőre egy órás a műsora. Kimondottan ütős műsor; megjelenik, feldob, felkavar, és szétszedve otthagy. Más zenekarokkal egy estére téve, vagy események elé bemelegítésnek a legkiválóbb választás. Pár év, és drágák lesznek, csak mondjuk.
- Eleven Hold Tribute Band - Hetedik Ég néven - amint azt a nevük is mutatja, kimondottan az Eleven Hold együttes legnépszerűbb dalaiból álló műsorral állnak színpadra. Ahol járnak, mindenki énekel. Nem kell mondanunk, mit is jelentett anno az E.H. mindenkinek. Azt sem, hogy milyen különleges helyzet áll fenn azzal, hogy az eredeti énekest hívták meg a srácok, hogy megegye a helyszínt.
- Beszélgetős, verselős, író-költő-olvasó találkozós megjelenések
Szóval? „Megvitatjuk”?

Megvitatjuk