ZselenszkyZselenszky Tamás

Aktuális hírek

Zselenszky mostantól a digitális zeneszolgáltatóknál is

Zselenszky két legújabb albuma mostantól Spotify-on és mindenhol, ami szem-szájnak ingere. Fogyasszátok egészséggel, vigyétek hírét, ha megérint! Köszönjük, hogy vagytok!

Zselenszky stream

-------------------

Megjelent Zselenszky legújabb könyve, a Tell el-Mutesellim kertjében!

Az apokalipszis szó nem összeomlást, nem világvégét, hanem leleplezést jelent; a fátyol fellebbentését. Az armageddoni ütközetről pedig elterjedt, általános nézet, hogy hadseregek, fegyverekkel fogják azt megvívni. E könyv lapjain lelki szemeink előtt zajlik le az armageddoni csata, és nem seregek, hanem a világ legbölcsebb „vénjei” között. Nem fegyverekkel, hanem szavakkal megvívva, és magunk által magunkon ejtve a legmélyebb, legsúlyosabb sebeket.

Ezt a könyvet ne vegye meg senki, aki szórakozni kíván; ez a kötet nem olyan! Ne kezdje el olvasni, aki gyenge szembenézni önmagával! Aki mégis vállalja, az idők során három példányt is be fog szerezni. Az elsőt széttépi majd, a másodikat megtartja végül… és ha meg is érti, amit olvasott, nem csak átevickél rajta, tudjuk, biztosan lesz egy olyan ember, akinek képtelenség lesz nem megmutatnia.

Tell el-Mutesellim kertjében

Rendelés: Tell el-Mutesellim kertjében
Interjú: Megjelenésnapi interjú

-------------------

Megjelent a Filter mudra Vol. 2.!

A Vol. 1-hez képest ez gyorsabb, bohókásabb összeállítás. Mondhatni, erre kerültek a koncertesebb, slágeresebb, táncolhatóbb tételek. Megjelent: 2018. november 27.

Filter mudra Vol. 2.

Rendelés: Zselenszky - Filter mudra Vol. 2.
Belehallgatás: Zselenszky - Filter mudra Vol. 2. ízelítő
Interjú: Beszélgetés a Filter mudra Vol. 2.-ről
A dalok bemutatása: Filter mudra Vol. 2. dalok
Dalszövegek: Filter mudra Vol. 2. dalszövegek

-------------------

Megjelent a Filter mudra Vol. 1.!

A lemez progresszív zenékre énekelt grunge énekekből áll. A szövegek továbbra is zselenszkysek; de ezek közt játékossággal, humorossággal is lehet találkozni, és vannak történésekről mesélők is. Az egyik egy rablást mesél el, a másik egy kirándulást a Tahó-tónál, a harmadik egy vallatásról szól. Van rap is, és mesés elemek is. Lüktetés, szétszállás... Megjelent: 2018. június 15.

Filter mudra Vol. 1.

Rendelés: Zselenszky - Filter mudra Vol. 1.
Belehallgatás: Zselenszky - Filter mudra Vol. 1. ízelítő
Interjú: Beszélgetés a Filter mudra Vol. 1.-ről
Dalszövegek: Filter mudra Vol. 1. dalszövegek