ZselenszkyZselenszky Tamás

Csokit?

Kampány 2018. karácsonyig!

Üdv! Köszi, hogy végig olvasod, és ha megteszed, megtudod, mikor fogunk csokival koccintani!

AKAROD ZSELENSZKY TAKAMINE GITÁRJÁT?

Aki 345.678 HUF felett járul hozzá az otthon teremtő, "albérletezési idők felszámolása" névre hallgató "kickstarter" programunkhoz, melyet Zselenszky baráti köre szervezett, és indított, megkapja Zselenszky nagy múltú TAKAMINE akusztikus gitárját. Ezt a gitárt használta az Eleven Hold lemezeken, koncerteken, és ezzel vette fel első szólólemezét is, valamint ezen játszott önálló estjei első éveiben is. A materiális értéke nem nagy, de az eszmei értéke felbecsülhetetlen, és minden évvel komolyabb. - Képek: Rainy Pictures

Csokit? 01 Csokit? 02 Csokit? 03 Csokit? 04 Csokit? 05 Csokit? 06 Csokit? 07 Csokit? 08 Csokit? 09

Miről van szó pontosan?

Zselenszky évtizedek óta csodás dolgokat tesz le az asztalunkra. Sokan vagyunk úgy, hogy cserébe szívesen tennénk érte valamit, csak eddig még nem tudtuk, mit tehetnénk. Megtudtuk, hogy ezer éve albérletben él, és csak ebben az évben jutott osztályrészéül egy picike, félkész présház, amiben lehetősége nyílna leélnie az öregkorát, ha be tudná fejezni a lakhatóvá tételi munkálatokat. Minimum Egymillió forintra lenne szüksége ahhoz, hogy beköltözhessen, és onnantól kezdve ne kelljen soha albérleteznie, és idegeneknek fizetnie sokszor tízezreket havonta. Ha ez megtörténne, kétszer annyi ideje lehetne alkotásra, és mi sokkal több dalhoz, vershez, kötethez, koncerthez juthatnánk, mint eddig bármikor. Gondoljunk csak bele!

Ha ez egy "kickstarter" pályázat lenne, a célt így fogalmaznánk meg:
cél, hogy összeszedjünk lagalább egymillió forintot azért, hogy az alkotó innentől egész életében az alkotásra összpontosíthasson, és mi pedig ettől egységnyi időn belül hatványozottan több alkotásához juthassunk a jövőben.

A picike présház lakhatóvá tétele eljutott a háromnegyed útig.

Ami hátra van:
- víz bevezetése a házig, és a házba
- fűtés rendszer kiépítése
- parkettázás
- biztonsági ajtók, rácsok, stb.

Ezekre a munkálatokra körülbelül egymillió forint kell a mesternek. Tudjuk, hogy ez sokak számára mosolyogtató tétel, de neki egyelőre csak sok év alatt lenne becsületes alkotással, és fellépésekkel előteremthető. Aki adományozni fog az ügynek, elősegíti azt, hogy ez ne sok év múlva, hanem minél hamarabb bekövetkezhessen. Azért is ragadtunk tollat, mert szerintünk igazán megérdemelné a mester, hogy a sodródás negyven éve után most saját otthonra lelhessen.

Hogyan segíthetünk? Soroljuk a nagytól a kisebbig a lehetőségeket:

- Valaki adományozzon egymillió forintnál többet, és viszi a gitárt, és örök hálánkat - a mester összes általunk kezelt művéből egy-egy dedikált példányt, plusz minden Zselenszky koncertre örökre ingyen jöhet be majd!
- Valaki adományozzon 345.678 forintnál többet, és viheti a gitárt!
- Valaki adományozzon 200.000 forintnál többet, és viheti a mester Marshall Valvestate VS30R tranzisztoros gitárkombóját! Ez a fal kísérte végig minden koncerten és próbán az Eleven Hold hőskorában! Kopott, látszik rajta az idő, de az eszmei értéke nagy.
- Valaki adományozzon 100.000 forintnál többet, és viheti az összes általunk kezelt Zselenszky kiadvány egy-egy példányát!
- Valaki adományozzon 20.000 forint felett, és megkapja Zselenszky egyik szabadon választott művét a Shopból (Szívrák és Dobogó könyv kivételével), valamint bejöhet ingyen a legközelebbi, neki alkalmas Zselenszky koncertre!
- Valaki adományozzon 10.000 forint felett, és övé lehet a Konstans és a Melanchometer című Zselenszky CD!
- Valaki adományozzon 5.000 forint felett, és övé lehet a Melanchometer című Zselenszky CD!
- Valaki adományozzon 5.000 forint alatt, és hálával imába foglaljuk a nevét!
- Valaki vásároljon a honlapja shop menüpontjában fellelhető könyveiből, és CD-iből, és különleges alkotások birtokába kerül! Ha hisszük, ha nem, már azzal is nagyon sokat segíthetünk, ha csak megvesszük a kiadványait, vagy akár ellátogatunk a koncertjeire! Sok munka, és ráfordítás van ezekben, és már azzal is sokat tehetünk, ha ezekhez hivatalos úton hozzájutunk!

Közbevetjük, hogy ha a gitárt, vagy a kombót valaki már elvitte, sajnos nem tudjuk újra oda adni. Ez esetben személyes találkozón kitalálunk valami jót. MÉG MEGVANNAK!

Bárki adományoz, írja oda az utaláskor a megjegyzés rovatba, hogy "albérletezési idők felszámolása" "ajándék X.Y-tól", és még bármit, amit csak szeretne! Az "X.Y." helyére a saját neve, elérhetősége kerüljön! Az összegtől függően, ha dolgunk akad még egymással, a képviselőnk a megadott cím, vagy telefonszám alapján felkeresi az adományozót. Az adományozóknak örök hálánk! Zselenszkyt tájékoztattuk erről az összeesküvésről; érzékenyen érintette, és hálából Ő ajánlotta fel mindezeket a tárgyi-eszmei értékeket a kedvességetekért cserébe! Mi csak adományokat akartunk kérni, de Ő nem egy pénzkérős típus, így nem bírta ki, hogy ne adjon cserébe valamit!

A számlaszám, amelyre az utalásokat a megjegyzésekkel, és névvel, elérhetőséggel együtt küldhetik, küldhetitek:

Magnet Bank 16200010-10062966 Török-Zselenszky Tamás

A mester minden adományozóról tudni fog, és kifejezi háláját. Amikor összejön az összeg, a honlapon köszönetet nyilvánítunk. Aki nem akarná, hogy ezen köszönetnyilvánításon a neve szerepeljen, előre jelezze, legyen kedves! A programunk addig tart, amíg a házacskába be nem lehet költözni, a végeredményről mindenkit tájékoztatni fogunk. A program sikere esetén minden adományozó meghívást kap egy tábortüzes együtt zöldségsütögetésre és borozgatásra, ahol csoki is lesz! Így megtekinthetik majd az eredményt.

Ha kérdése van, keresse képviselőnket a következő címen:
E-mail: info@zselenszky.hu

Nagyon köszönjük mindenkinek a figyelmet, és az adományozóknak az adományozást!

Zselenszky közvetlen barátainak köre

Budapest, 2018. július 11.