ZselenszkyZselenszky Tamás

Általános szerződési feltételek

A Zselenszky.hu webáruházban kizárólag 18. életévüket betöltött személyek vásárolhatnak. Az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön nyilatkozik arról, hogy 18. életévét betöltötte.

Az eladó adatai

 • Név: OPEN Creative Kft.
 • Székhely: 2120 Dunakeszi, Attila u. 12/A
 • Cégjegyzékszám: 13-09-121019
 • Adószám: 14361456-2-13

Vevőszolgálat elérhetőségei

Általános feltételek

A megrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelését véglegesítette és eljuttatta hozzánk. Megrendelése akkor tekinthető érvényesnek, ha azt e-mailben vagy telefonon is visszaigazoltuk. Ezzel egy időben a Megrendelő és az Eladó között adásvételi szerződés jön létre.

Az Internet-szolgáltatás vagy az e-mail szolgáltatás hibás működéséből fakadóan teljesítetlenül maradt rendelésekért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, hogy amennyiben nem kap e-mailt a rendelése állapotáról, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Megvásárolható termékek köre

A webáruházban az összes raktáron lévő termék megvásárolható, melyek a weboldal menüjében vannak kategorizálva. Minden termék mellett fel van tüntetve a várható szállítási idő, ez a raktáron lévő termékek esetében általában 1-2 munkanap. Amennyiben rendelését mégsem tudjuk a kiírt feltételekkel teljesíteni (idő közben elfogyott, egyéb technikai probléma), felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei egyikén.

A termékek mellett található képek illusztrációk, a valóságban bizonyos mértékben eltérőek lehetnek.

Vásárlástól való elállás

Az áru átvételétől számított 14 munkanapon belül lehetősége van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Elállás esetén a csomag visszaküldésekor a vásárlást igazoló számla eredeti példányát is mellékelni szükséges. A csomag visszaküldésének díja a vásárlót terheli. A visszaküldött csomagot utánvétes küldeményként nem áll módunkban átvenni, mivel a pénz visszafizetése előtt meg kell győződnünk arról, hogy a termékek kifogástalan állapotúak-e. A visszaküldött termékek vételárának visszatérítését a vonatkozó jogszabályokkal összhangban, kizárólag bontatlan, sérülésmentes, újbóli értékesítésre alkalmas állapotban, eredeti csomagolásban visszaküldött termékek esetén teljesítjük. Az áru visszaküldését kérjük, előre egyeztesse ügyfélszolgálatunkkal. A feltételeknek megfelelően visszaküldött termékek vételárát készpénzben vagy átutalással fizetjük vissza, a csomag kézhezvételétől számított 30 napon belül.

Jogvita esetén a Felek elsősorban közös megegyezésre törekszenek, ennek sikertelensége esetén a szerződésből eredő minden jogvitájuk elbírálására a Magyar Gazdasági és Iparkamara mellett működő Választottbíróság kizárólagos illetékességét kötik ki.

Rendelés menete

Rendelését telefonon és e-mailben is leadhatja. A webáruházon keresztül a következő lépéseket követve vásárolhat:

 • Böngésszen a termékkategóriák között, majd kattintson a megvásárolni kívánt termékre.
 • A termék oldalán helyezze a termékből a kívánt mennyiséget a kosárba.
 • A kosár oldalán módosíthatja a kosár tartalmát, vagy folytathatja a vásárlást és további termékeket helyezhetsz a kosarába.
 • Kosarát bármikor megtekintheti az oldal jobb felső sarkában található kosár ikonra kattintva.
 • Amennyiben minden megvásárolni kívánt terméket kosarába helyezett, a kosár tartalma alatt kattintson a "Megrendelem" feliratú gombra.
 • Adja meg elérhetőségeit és szállítási adatait, majd kattintson a lap alján a "Tovább" gombra.
 • Ellenőrizze adatait, és ha mindent rendben talál, a lap alján kattintson az "Elküldés" vagy "Fizetés" feliratú gombra.
 • Bankkártyás (PayPal) fizetés esetén kérjük, végezze el a befizetést.
 • Sikeres rendelés esetén automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk a rendelésről, valamint egy későbbi e-mailben tájékoztatjuk a szállítás várható dátumáról.

Szállítási feltételek, fizetésmódok

A szállítási feltételekről és a fizetésmódokról részletes információ a következő címen található: Szállítás, fizetés

Adatvédelem

A webáruház adatvédelmi nyilatkozata a következő címen érhető el: Adatvédelem

Budapest, 2016. december 11.